Kissala

FI*Kissanpolkan kissala

Sain kasvattajanimeni vuoden 2005 lopussa ja ensimmäinen FI*Kissanpolkan pentue syntyi toukokuussa 2006. Nimi Kissanpolkan tulee pitkäaikaisesta musiikkiharrastuksestani ja polkka viittaa erityisesti sydäntäni lähellä olevaan kansanmusiikkiin. Koska myös kissani opettelevat silloin tällöin pianonsoiton alkeita, lähes jokaisen ensimmäisten kappaleiden joukossa oppima pianokappale Kissanpolkka tuntui oivalliselta taivuttaa kissalani nimeksi.

Kissalani eli kotimme sijaitsee Tampereella rauhallisella omakoti- ja rivitaloalueella. Tällä hetkellä kissalassa on kaksi norjalaista metsäkissaa, Ruotsista meille tulleen Liinen tytär Tove sekä Toven tyttärentytär Lykke.

Tavoitteeni on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia norjalaisia metsäkissoja tarkoin harkituista yhdistelmistä. Pennut kasvavat meillä rakastettuina perheenjäseninä tottuen lauman muihin kissoihin ja koiriin sekä eri ikäisiin ihmisiin. Omat kissani ja kasvattini ovat sisäkissoja, jotka ulkoilevat vain valjaissa tai tarhassa.